hatteres open eredeti

Távkapcsolat az OPEN-nel

Elérhetőségeink!

A vonalas számokon hétfőtől - csütörtökig +36-1 399 0659, +36-1 399 0660,
mobil számainkon hétfőtől - péntekig vagyunk elérhetők. (lásd: Kapcsolatok )

Frissítve: 2019.05.06

Jelenleg 12 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

ÁMEN - Átutalási Megbízás


(az ár Nettó ár, az ÁFA-t nem tartalmazza!)

 
A rendszer feladata az Átutalási megbízás bizonylatok kitöltése, beérkező számlák nyilvántartása, ezekre történő átutalások előkészítése, nyomtatása, nyilvántartása, egyszeri, vagy ismétlődő átutalás kezelése, valamint más rendszerből érkező adatokból átutalások elkészítése, kinyomtatása.

Miről?

Az átutalás történhet beérkező számlákra. Ezek bármikor felvihetők a rendszerbe és a későbbiek során, dátum megadásával kiválaszthatók az Átutalási megbízás kitöltéséhez.

A rendszer lehetőséget kínál ismételten átutalandó, számlához nem köthető átutalások: havi NAV, ÁFA, stb.), valamint egyszeri Átutalási megbízás bizonylatok kitöltésére is.

Kitölthető az Átutalási megbízás más feldolgozásban előállított utalandó tételekből is. A rendszer fel van készítve szöveg ("txt") vagy Dbase alapú ("dbf ") adatfájlok fogadására.

Hogyan?

A rendszer szolgáltatásai egy könnyen használható, egérrel is kezelhető menün keresztül érhetők el. Az adattárak feltöltése lehetővé teszi az adatbázisokban felhalmozott információk rugalmas kezelését, mentesít az ismétlődő adatok bevitelétől.

A beérkezett számlák fizetési határidejét hasonlítva egy megadott tárgyidőszakhoz, a tárolt adatokból kijelölhető az éppen esedékes egy - egy átutalandó tétel, illetve csoport, majd feltölthető az aktuális kiegészítő adatokkal.

A program, választást kínál az általa kezelt nyomtatvány fajtákból, melyek teljesen lefedik a pillanatnyilag kapható nyomtatványok sorát (tűs nyomtatókhoz több példányos leporelló, lézer és tintasugaras nyomtatókhoz un. kísérő szelvényes).

Nyomtatás

Az elkészült Átutalási megbízás nem közvetlenül a nyomtatóra készül, hanem egy listaállományba a merevlemezen. Minden ilyen állomány megjeleníthető képernyőn, kinyomtatható, vagy megőrizhető későbbi nyomtatás céljából.

Lehetőség van az elrontott utalások újra nyomtathatóvá tételére is (nem megfelelő tétel, rossz billentyűzés, stb.). Ez, a beérkezett számlára történő utalásoknál lényeges szempont, mert a program jelöli a már átutalt tételeket.

Mód van több cég utalásainak összegyűjtésére, majd egyenkénti ill. együttes nyomtatására is. Ez a módszer csak akkor praktikus, ha mindegyik cég azonos formátumú Átutalási megbízás bizonylatot használ, mivel nyomtatás közben már nem lehetséges a nyomtatványfajta változtatása.