hatteres open eredeti

Távkapcsolat az OPEN-nel

Elérhetőségeink!

A vonalas számokon hétfőtől - csütörtökig +36-1 399 0659, +36-1 399 0660,
mobil számainkon hétfőtől - péntekig vagyunk elérhetők. (lásd: Kapcsolatok )

Frissítve: 2019.05.06

Jelenleg 7 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

BERMUN számfejtő


(az ár Nettó ár, az ÁFA-t nem tartalmazza!)

 

   

A BERMUN bérszámfejtő rendszer a Felhasználó igénye szerint Windows 95 (és magasabb verziók), NT és OS/2 környezetre egyaránt telepíthető. Alapvető feladata a munkavállalók egyes személyi adatainak, munkaviszonyuk minősítésének, munkaidő nyilvántartási adatainak, bér vagy bérjellegű adatainak nyilvántartása, karbantartása.

Ezen adatok alapján elvégezhetők a rendszeres, a hóközi, az eseti bérek számfejtése. A béradatokról egyedi kimutatások, összesített tablók, statisztikák, jelentések készíthetők.

A külső szervezetek részére készülő - fájl szintű - adatszolgáltatások a törvényi előírásoknak megfelelnek, azokat a hatóságok minden esetben elfogadják (NAV, PSZÁF, stb.).

A rendszer lehetőséget biztosít valamennyi bevitt és számított tárgyévi adat lekérdezésére havi bontásban és jogcímenként is.

Adatvédelem

A rendszer több szintről is védettséget élvez. Az első szint maga a belépési jelszó, mely ismerete nélkül meghiúsítja a belépést az illetéktelen felhasználó számára.

A belső védelmet hierarchikus jogosultsági rendszer biztosítja, amelyet az arra kijelölt személy oszt ki, az illető dolgozó, felhasználó munkaköre alapján.

Hálózati üzemeltetés

A rendszer futtatható egy munkahelyes (mono) és hálózati üzemmódban is. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több munkahelyről is igénybe lehet venni a rendszer szolgáltatásait. Az egyszerre működő munkahelyek teljesen egyenrangúak, nincs közülük kitüntetett szerepű.

A menürendszer

A rendszerben történő közlekedés a menürendszer felépítéséből adódóan nehézségek nélkül elsajátítható. A menü felépítése nem csak az egyes menüpontok kiválasztására alkalmas, hanem a funkciók csoportosításával a rendszer logikáját is tükrözi. A menürendszerben tetszés szerint lehet egérrel, vagy a billentyűk segítségével mozogni.

Havi díj

Árkalkulátorok        egyceg        tobbceg