hatteres open eredeti

Távkapcsolat az OPEN-nel

Elérhetőségeink!

A vonalas számokon hétfőtől - csütörtökig +36-1 399 0659, +36-1 399 0660,
mobil számainkon hétfőtől - péntekig vagyunk elérhetők. (lásd: Kapcsolatok )

Frissítve: 2019.05.06

Jelenleg 9 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

 
 

Copyright

 

 

Az OPEN Szoftve®ház Kft. szerzői jogokra vonatkozó jogi közleménye:

Az OPEN Szoftverház Kft. internetes lapjainak használata előtt olvassa el jelen használati feltételeket. Az internetes oldalaink használatával Ön ezeket a szabályokat magára nézve kötelezően tudomásul vette. Amennyiben a használati feltételeinket elfogadhatatlannak tartja, - legnagyobb sajnálatunk mellett - arra kell kérjük, hogy ne használja az open-szoftver.hu oldalait.

A lapjainkon található ikonok, logok, szoftverek mindegyike az OPEN Szoftverház Kft. és Nádai Ferenc szellemi termékét képezik és az SZJT védelme alatt állnak

A jelen feltételek megsértése esetén Ön az oldalaink használati jogát elveszíti és azonnal köteles az innen letöltött vagy kinyomtatott anyagokat megsemmisíteni.

Amennyiben Ön a jelen oldalakról szoftvert tölt le (demók) úgy azt csak saját magának, kipróbálás céljából használhatja. A szoftvereket tilos visszafejteni, visszafordítani, belső felépítését elemezni. A letöltött szoftvereket nem adhatja bérbe vagy haszonbérbe, nem adhatja el és nem építheti be mások által fejlesztett rendszerekbe.

A felhasználó vagy a program hibájából adódó veszteségekért felelősséget nem vállalunk.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy oldalaink minél több és minél pontosabb információt nyújtsanak Önöknek, de esetenként elkerülhetetlenül hiba csúszhat be munkánkba. Ezekért felelősséget nem vállalunk, de kérjük segítse munkánkat ezek jelzésével, hogy mielőbb korrigálhassuk a hibát.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által a jelen oldalakra küldött észrevételeket, anyagokat nem tekintjük titkosnak sem az SZJT védelme alatt állónak. Tilos az oldalainkra küldeni bármely jogszabályt sértő anyagot (fenyegető, rágalmazó, pornográf, becsület- vagy közszemérem sértő, stb.).

Az Önök számára biztosított területeken megjelenő anyagok ellenőrzési, módosítási és törlési jogát fenntartjuk magunknak. A közleményeik tartalmával kapcsolatosan semmiféle felelőséget sem vállalunk.

Alapfogalmak

Shareware:

30 napig tesztelhető verzió, üzleti felhasználásra nem alkalmazható ezen időszakra sem!

Freeware:

Ingyenesen használható és terjeszthető verzió

Demó verzió korlátozások:

Amennyiben Ön a jelen oldalakról szoftvert tölt le (demók) úgy azt csak saját magának, kipróbálás  céljából használhatja. A szoftvereket tilos visszafejteni, visszafordítani, belső felépítését elemezni. A letöltött szoftvereket nem adhatja bérbe vagy haszonbérbe, nem adhatja el és nem építheti be mások által fejlesztett rendszerekbe.