hatteres open eredeti

Távkapcsolat az OPEN-nel

Elérhetőségeink!

A vonalas számokon hétfőtől - csütörtökig +36-1 399 0659, +36-1 399 0660,
mobil számainkon hétfőtől - péntekig vagyunk elérhetők. (lásd: Kapcsolatok )

Frissítve: 2019.05.06

Jelenleg 6 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

LELTÁR szobaleltár (DOS)


(az ár Nettó ár, az ÁFA-t nem tartalmazza!)

 

A rendszer feladata a szobaleltár mennyiségi nyilvántartása, a két leltár közötti időszakban a változások követhetősége, valamint a leltározással összefüggő teendők ellátása.

Leltározással kapcsolatos funkciók

  • a Leltárfelvételi ív kinyomtatása (szervezeti egységenként, vagy a felhasználó egészére), szervezeti egységen belül helyiségenként, helyi szokástól függően típus- és egyedi szám, vagy leltári szám sorrendben,
  • a leltár felvételi ívek sorrendjében felkínált állományba a fellelt mennyiségek bevitele, valamint a talált tételek felvitele,

  • a hiány-többlet megállapítása (a "könyvszerinti készlet" és a leltározott készlet összevetése alapján),ezután ismételt javítások megengedése,

Amennyiben az eltéréseket nem kívánják tételesen átvezetni a készleten, úgy a leltári készletre állás az azonos tartalmú menüpont kiválasztásával elérhető.

A leltár dokumentálása, vagyis lista készítése szervezeti egységen belül választhatóan, leltári szám sorrendben vagy típusszámon belül leltári szám sorrendben, helyiségenként vagy használó személyenként.

A tárgyi eszközök használói szerint csoportosított lista készítése, (leltározás után, mely eszköz kinél van, illetve ki felel érte).

Az állomány aktualizálása funkció a két leltár közötti időszakban a nyilvántartásba folyamatosan be- és ki- kerülő tárgyi eszközök felvitelét, törlését, módosítását, áthelyezését teszi lehetővé.