hatteres open eredeti

Távkapcsolat az OPEN-nel

Elérhetőségeink!

A vonalas számokon hétfőtől - csütörtökig +36-1 399 0659, +36-1 399 0660,
mobil számainkon hétfőtől - péntekig vagyunk elérhetők. (lásd: Kapcsolatok )

Frissítve: 2019.05.06

Jelenleg 14 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

OPEN-KE raktárkészlet nyilvántartó


(az ár Nettó ár, az ÁFA-t nem tartalmazza!)

 

Az OPEN-KE program feladata a készletekkel, anyagi eszközökkel kapcsolatos elszámolás területén előforduló gazdasági események feldolgozása és igénytől függően adatszolgáltatás a főkönyvi könyvelés része.

Az OPEN-KE program több raktár kezelésére képes, illetve egyidejűleg több ügyintéző kezelheti a rendszert. 

Néhány mondattal áttekintjük, hogy a rendszer milyen teendőket lát el:

  • Az Üzemeltetés a rendszer biztonságos működéséhez szükséges alapbeállításokat tartalmazza. (Felhasználó adatai, Jelszó, jogosultság, Mentés, Visszatöltés, Listatár, stb.)

  • Az Adattárak a mindenütt szükséges alapadatok kezelésére szolgálnak. (Partnerek, Cikktörzs, Áru/szolgáltatás, Költséghelyek, Áfa százalékok, egyéb kódtár, stb.)

  • A Feldolgozás menüpontban végezhető a forgalmi adatok rögzítése (bevételezés, kiadás felhasználásra, értékesítés, visszavételezés, selejtezés, leltári többlet, hiány, stb.), valamint a készletek különböző lekérdezéseket és listázásokat (cikkelemes készlettabló, szerszámkönyv, stb.). A forgalmi adatok rögzítésekor elkészülnek a megfelelő ügyviteli bizonylatok is. (bevételezési bizonylat, anyagkiadási jegy, stb.) Végrehajtja a hónap és az év váltását is. és a leltár kezelését,

  • A Leltár menüpont a leltár felvételi ívtől a leltár kiértékelésig (raktárban és költségviselőnél) minden ide vonatkozó feladatot magába foglal.