hatteres open eredeti

Távkapcsolat az OPEN-nel

Elérhetőségeink!

A vonalas számokon hétfőtől - csütörtökig +36-1 399 0659, +36-1 399 0660,
mobil számainkon hétfőtől - péntekig vagyunk elérhetők. (lásd: Kapcsolatok )

Frissítve: 2019.05.06

Jelenleg 22 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

OPENSZLA-W Számlázó, folyószámla vezető

NAV Online számlázással!


(az ár Nettó ár, az ÁFA-t nem tartalmazza!)

 

 

Az OPENSZLA-W rendszer feladata a vevő- és a szállítói számlák feldolgozása, az ÁFA bevalláshoz tabló elkészítése és a folyószámla vezetése. A rendszer magában hordozza a továbbfejlesztés lehetőségeit, szerkezeténél fogva egyéni igény szerint bővíthető, ill. egyes modulok elhagyhatók.

Működési feltételek

A minimális konfiguráció: Pentium I. processzor, 16 MB RAM, Windows 9X / NT operációs rendszer futtatásához szükséges környezet.

A minimális szoftver környezet: Windows 9x / NT operációs rendszer.

Védelem

A rendszer több szintről is védettséget élvez. Az első szint maga a belépési jelszó, melynek hibátlan megadása a rendszerbe belépés feltétele.

A felhasználói jogosultságon túl, a rendszer programozása is kiszolgálja azt az igényt, hogy adatvesztés ne, vagy csak elenyésző mértékben fordulhasson elő. Ezt a feladatot olyan mentési eljárás oldja meg, amely lehetővé teszi, hogy az "utolsó" állapot mindig megtalálható vagy előállítható legyen.

Kezelés

Az OPENSZLA-W rendszer kezelése könnyű, nem igényel számítógépes szakismeretet. A számítógép be- és kikapcsolási szabályai, a Windows ikonjainak ismerete, a nyomtató és a papírkezelés szinte minden szükséges ismeretet felölel.

A használatot a program többféleképpen segíti. A menürendszer tagolása "adja" a munka menetét. A teljes rendszerben közös adatokat csak egyszer kell megadni. A törzsadatok felvihetők a felhasználás helyén, annak menetében is. A törzsadatok kezelése az egységes Help funkcióval történik. A nyomógombokkal minden szükséges funkció könnyen indítható.

Modulok

Az OPENSZLA-W részletekben is megvehető. Az alaprendszer a számlázó, az üzemeltetési modullal együtt. Külön rendelhető a bejövő számla feldolgozás és a folyószámla.