hatteres open eredeti

Távkapcsolat az OPEN-nel

Elérhetőségeink!

A vonalas számokon hétfőtől - csütörtökig +36-1 399 0659, +36-1 399 0660,
mobil számainkon hétfőtől - péntekig vagyunk elérhetők. (lásd: Kapcsolatok )

Frissítve: 2019.05.06

Jelenleg 24 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

TÁRGYI Tárgyi eszköz rendszer


(az ár Nettó ár, az ÁFA-t nem tartalmazza!)

 

  

A TÁRGYI program feladata a tárgyi eszközök nyilvántartása szervezeti egységenként, azon belül egyedi leltári szám alapján. A program elvégzi a tárgyi eszközökkel kapcsolatos gazdasági események feldolgozását és igénytől függően adatszolgáltatást nyújt a főkönyvi könyvelés része. A TÁRGYI program több raktár kezelésére képes, illetve egyidejűleg több ügyintéző kezelheti a rendszert. 

Néhány mondattal áttekintjük, hogy a rendszer milyen teendőket lát el:

  • Az Üzemeltetés a rendszer biztonságos működéséhez szükséges alapbeállításokat tartalmazza. (Felhasználó adatai, Jelszó, jogosultság, Mentés, Visszatöltés, Listatár, stb.)

  • A Feldolgozás menüpontban végezhető a forgalmi adatok rögzítése (bevételezés, használatba vétel, kiadás felhasználásra, értékesítés, selejtezés, leltári többlet, hiány, apportként történő átadás, stb.), valamint értékcsökkenés számítás. A program tárolja az egyéni eszközökről a gyártásra, használatba vételre, nettó értékre, elszámolt értékcsökkentésre vonatkozó, stb. adatokat.

  • A Listák, lekérdezések menüpontban elkészíthetők a tárgyi eszközökkel kapcsolatos lekérdezések és listázások (cikkszám szerinti, költségviselőnkénti táblázatok, kis értékű tárgyi eszközök, 0-ra leírt tárgyi eszközök listája, eszközök nyilvántartó lapja, stb.) Karton nyomtatható tárgyi eszközönként az éves értékcsökkenés összegéről.

  • Az Eszköz Leltár menüpont a leltár felvételi ívtől a leltár kiértékelésig (raktárban és költségviselőnél) minden ide vonatkozó feladatot magába foglal.

  • A Nyomtatás menüpont biztosítja a letárolt listák, táblázatok képernyős megjelenítését, illetve nyomtatását.

  • Könyvelési feladás az Open által fejlesztett könyvelési rendszerek felé, de egyéb könyvelő programok kiszolgálási lehetősége is megoldott.